Zeci de mii de craioveni au umplut străzile orașului de 1 Decembrie. Vezi galeria foto!

0
5291
Piața Mihai Viteazul - 1 decembrie 2016 Craiova
Piața Mihai Viteazul - 1 decembrie 2016 Craiova foto: Bogdan Dănescu

1 Decembrie- Ziua Națională a României a fost un bun prilej pentru craioveni de a ieși din casă și de a se bucura de o plimbare în centrul orașului în pofida gerului de afară.


 

Atmosferă electrizantă, cu mult voie bună, cântec și vin fiert

1 Decembrie a fost o zi plină cu evenimente la Craiova: inaugurarea oficială a a Târgului de Crăciun și a instalațiilor de Crăciun în zona Piața Mihai Viteazul, pe str. Calea Unirii și în centrul istoric craiovean.

În Piața Buzești (sediu Bancpost) a fost deschis oficial Festivalul Internațional Adrian Păunescu, la care au participat mii de craioveni să cânte consacratele melodii din cenaclul Flacăra, dar și  emblematicul cântec “Oltenia Eterna Nova” .

Craiova are nevoie ca de aer de evenimente culturale, socio-culturale care să angreneze mii de oameni veniți din exterior. Competiția dintre orașe este din ce în ce mai acerbă,  fiecare se luptă pentru a atrage cât mai mulți investitori, rezidenți, proiecte de infrastructură, evenimente de anvergură  națională și internațională.

Este urgent și imperios necesar ca un oraș precum Craiova să se promoveze din toate punctele de vedere printr-o strategie bine planificată și implementată !

Asociația GLOBAL CITY 2020 susține promovarea Craiovei din 2012 prin platformele sale de social media și website cu un public de peste 1.000.000 de persoane/săptămână în peste 110 țări ! 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY