Din martie 2017 se inaugurează 5 zboruri noi de pe Aeroportul Craiova! Află care sunt!

0
42433
Noi rute aeriene din martie 2017 de pe Aeroportul International Craiova
Noi rute aeriene din martie 2017 de pe Aeroportul International Craiova

Anul 2016 a fost anul cu cele mai multe rute aeriene anunțate până acum pentru Aeroportul Internațional Craiova. Cel mai mare operator aerian low cost din Europa – Ryanair anunță că Aeroportul Craiova va fi al treilea din România pe care va opera din 2016, după București și Timisoara. 


În februarie 2016 Ryanair cea mai mare companie low-cost din Europa anunță că vine la Craiova și lansează ruta CRAIOVA-VALENCIA (Spania) din 2 noiembrie 2016.

Wizzair răspunde la venirea Ryanair la Craiova și își extinde baza, lansează 5 noi destinații către Germania, Marea Britanie, Franța, Spania și Italia din martie 2017. De asemenea, aduce a doua aeronavă pentru baza craioveană cu cele 10 destinații disponibile din 2017

În luna septembrie, Wizzair cea mai mare companie low cost din Europa Centrală și de Est anunță că își mărește capacitatea bazei de la Craiova cu încă 2 rute noi către Franța și Italia din martie 2017:

CRAIOVA- PARIS (BEAUVAIS) – Franța 

CRAIOVA- VENEȚIA (TREVISO) – Italia

În luna octombrie Wizzair face conferință presă în cadrul căreia lansează oficial alte 3 noi rute de la sfârșitul lui martie 2017 către Germania, Marea Britanie și Spania:

CRAIOVA – KOLN (Germania),  

CRAIOVA-LIVERPOOL (Marea Britanie),

CRAIOVA-MADRID (Spania)

Traviator: Destinatii Aeroport-Craiova 2017
Traviator: Destinatii Aeroport-Craiova 2017

Contabilizând toate rutele anunțate pentru 2017 iată care sunt cele 12 destinații europene cu plecare din Craiova: Italia: Roma (Ciampino), Milano (Bergamo), Bologna, Veneția (Treviso), Spania: Barcelona, Valencia, Madrid, Marea Britanie: Londra (Luton), Liverpool, Franța: Paris (Beauvais), Germania: Koln, Turcia: Antalya (charter estival).

“Aeroportul Internațional Craiova are adresabilitate către toată reginea Olteniei, județele Argeș, Teleorman, dar și zonele limitrofe din Serbia și Bulgaria, deservind un bazin demografic de peste 3 milioane de locuitori”, menționează Traviator.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY