O nouă rută aeriană din Craiova către Marea Britanie din martie 2017 !

0
35968
Wizzair lansează o nouă rută din Craiova către Liverpool din 27 martie 2017
Wizzair lansează o nouă rută din Craiova către Liverpool din 27 martie 2017

Compania aeriană Wizzair a anunțat lansarea unei curse de pe Aeroportul Craiova către Mare Britanie de la sfârșitul lunii martie 2017. Este vorba de orașul care a dat lumii cea mai iubită echipă de fotbal din regat – FC LIVERPOOL, cea mai iubită formație de muzică pop a anilor 70- Beatles.

Zilele de operare pentru ruta Craiova – Liverpool sunt luni, miercuri şi vineri, începând din 27 martie, iar costul unei călătorii pornește de la 129 de lei/segment.

Compania Wizzair își confirmă extinderea bazei de pe Aeroportul Internațional Craiova, după 2 ani în care nu a mai lansat vreo rută nouă de pe aeroportul craiovean.

Această nouă lansare a companiei Wizzair și expansiunea bazei din Craiova vin în contextul în care Ryanair – cea mai mare companie low-cost din Europa a lansat CRAIOVA-VALENCIA DIN 3 NOIEMBRIE 2016 !

Se anunță o competiție interesantă între cele 2 companii aeriene pentru baza din Aeroportul Internațional Craiova. Cu siguranță vor urma noi rute !

“Aeroportul Internațional Craiova are adresabilitate către toată regiunea Olteniei, județele Argeș, Teleorman, dar și zonele limitrofe din Serbia și Bulgaria, deservind un bazin demografic de peste 3 milioane de locuitori”, menționează Traviator.

CĂLĂTOREȘTE ACOLO UNDE SIMȚI…DU-TE ! 

TRAVIATOR 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY