Zbor nou de pe Aeroportul Internațional Craiova spre o destinație de vis

0
13226
craiova antalya

31 mai rămâne o dată istorică pentru locuitorii din Bănie, fiind ziua în care prima aeronavă AIRBUS A321, având ca destinație Antalya a decolat de pe Aeroportul Internațional din Craiova, cu 210 pasageri la bord.

DSC_0272„Cursele către Antalya sunt operate cu o aeronavă de tip AIRBUS A321, cu 216 locuri. Operatorul aerian este ATLAS GLOBAL, iar pentru primul zbor avem 210 pasageri pe cele 216 locuri. Sunt convins că va creşte acest factor de încărcare. Este motivul pentru care vom încerca să găsim şi o altă destinaţie pentru extrasezonul din Antalya şi sezonul din locuri mai calde. Vom vedea dacă va fi Egipt sau altceva“, a declarat, în cadrul conferinței de presă, Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Internaţional Craiova.

Este al cincilea oraş din care zburăm, iar România este a 15-a ţară în care operează Calypso. Am avut mare succes în ultimii ani, dar Craiova este în high position“, a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare decolării Leyla Kadiroglu, reprezentantă Calypso Tour, din Turcia.

Dacă nu ați știut de acest zbor, nu dezarmați. Puteți zbura spre această destinație până pe 20 septembrie, frecvență fiind săptămânală, iar orarul de zbor presupune plecări în fiecare zi de joi.  Pachetele turistice pentru aceasta destinație pot fi găsite la toate agențiile de turism din regiune.

DSC_0231 Antalya este cea mai mare stațiune de pe litoralul mediteranean al Turciei și oferă oportunități nenumărate de petrecere a vacanței. Printre atracțiile sale se numără portul turistic, cartierul vechi, dar fermecator și plajele încântătoare, cu nisip fin. Antalya a devenit un refugiu de vara pentru multi români, peste 100 000 trecându-i pragul anul trecut.

Vom reveni cu o serie de articole dedicate acestei zone minunate, pe care am avut plăcerea să o vizităm la invitația tour operatorului Prestige Tours și pe care vă îndemnăm și pe voi să o explorați, pentru că nici nu știți ce pierdeți.

Spor vizitator!

Facebook Comments

LEAVE A REPLY