Wizz Air aduce o nouă aeronavă la Craiova și lansează 5 rute noi din Oltenia ! Azi a aterizat prima cursă din Koln !

0
41299
@Ion Prioteasa/Facebook
Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est a alocat bazei de la Craiova a doua aeronavă si a introdus, din martie, 5 rute noi, cu plecare din Oltenia, a anunțat operatorul aerian.

 
Aparatul destinat bazei de la Craiova este un Airbus A320 cu 180 de locuri, aeronava care va transporta calatorii catre Paris, Venetia Treviso, Koln, Madrid si Liverpool.
Cea de-a doua aeronavă alocată Aeroportului Internațional Craiova de către compania Wizz Air, Airbus A320, a aterizat vineri, venind de la Köln, și a decolat, în aceeași zi, către Paris. Astfel, numărul destinațiilor cu care Craiova este conectată prin curse regulate crește în mod semnificativ, la 11, dintre care 4 sunt capitale europene – Londra, Paris, Roma și Madrid.
Pasagerii care si-au planificat vacanta sau city-break-uri pe oricare dintre aceste rute isi pot rezerva bilete pe wizzair.com de la 69 lei, pe segment, cu toate taxele incluse.
Noile rute introduse de Wizz Air cu plecare din Craiova sunt Paris, Venetia, Koln si Madrid, cu doua zboruri de saptamana, si spre Liverpool, cu trei curse saptamanale.
Wizz Air asigura in prezent 10 destinatii spre cinci tari si ofera spre vanzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, in 2017.
Sursa: protv

Facebook Comments

LEAVE A REPLY