Veste bună pentru olteni: zboruri directe Craiova-Antalya din vara 2018!

0
10214
Zboruri charter direct Craiova-Antalya din vara 2018

Aeroportul Craiova a crescut anul acesta impresionant în anul 2017. Au fost lansate zboruri către Paris Beauvais, Koln, Madrid, Liverpool (închisă la 01.11.2017), Veneția Treviso și Tel-Aviv.

Toate rutele fiind zboruri regulate, cu frevențe de la 2-7 curse/ săptămână.

Recent a fost anunțat și primul zbor charter direct pentru 2018: Craiova-Antalya, ce va fi operat de compania turcă Atlas Global cu o aeronavă Airbus 320.

Compania Atlas Global este a treia companie care operează pe Aeroportul Internațional Craiova, alături de Wizzair si Ryanair. Atlas Global operază și zboruri regulate în Europa și Orientul Mijlociu, dar și zboruri în regim charter.

Momentant se știe doar ziua în care se operează acest zbor, începand din data de 01.06.2018 în fiecare vineri până pe de data de 14.09.2018.

Orarul nu este încă stabilit, oficialii companiei aeriene și partenerii din industria turismului  au menționat că îl vor face public în scurt timp.

Vacanța oltenilor spre sudul însorit al rivierei Antalyei este mult mai aproape, la circa 2 h de capitala Olteniei.

Agentiile de turism deja au început promovarea acestui serviciu charter și au lansat ofertele estivale cu reduceri considerabile pentru destinația Antalya cu plecare din Craiova.

Reprezentații tour-operatorului craiovean, Agenția Mapamond au declarat că vor susține acest charter prin promovare în toată Oltenia, pentru a susține și industria turismului la nivel regional. Aceștia au declarat că tarifele first early booking sunt similare cu cele din București și pornesc de la 359 euro/ pers/pachet.

“Călătorește acolo unde simți să te duci, DU-TE” !

TRAVIATOR

Facebook Comments

LEAVE A REPLY