Unui craiovean i s-a furat mașina din fața hotelului din Bulgaria !

0
3685
@Green Life Family Apartments Pamporovo/Facebook

Un craiovean a rămas fără maşina personală, la începutul lunii februarie,  în timpul unei excursii la munte în stațiunea montană Smolyan în Bulgaria.

În prima noapte de cazare, maşina familiei a dispărut din parcarea aflată în faţa hotelului, fără ca sistemul de supraveghere video să surprindă momentul furtului, scrie digi24.ro.

Oamenii susţin că autoturismul, BMW X5 în valoare de 24.000 euro, le-a fost furat în timpul nopţii din parcarea hotelului.

Craioveanul Giovanni Dănciulescu a mers, la începutul lunii februarie, în concediu, la ski, în regiunea Pamporovo, din Bulgaria, în hotelul Green Life Family Apartments Pamporovo

În prima noapte de cazare, maşina familiei a dispărut din parcarea aflată în faţa hotelului, fără ca sistemul de supraveghere video să surprindă momentul furtului. Craioveanul spune că este disperat deoarece autoturismul nu mai avea asigurare CASCO.

Seara am lăsat maşina în parcare şi dimineaţa nu am mai găsit-o. Am făcut o plângere la Poliţie, dar cred că poliţiştii îi cam lasă pe hoţi să îşi facă de cap. Eu cred că e vorba de o bandă care a aflat că în staţiune a apărut o maşină scumpă, valoarează acum 24.000 euro”, a declarat craioveanul păgubit.

Polițiștii români spun că nu au cum să intervină în cazul furturilor din Bulgaria, dar le atrag atenția șoferilor că în țara vecină mașinile sunt deseori furate chiar din parcările care sunt supravegheate video.  

Din nefericire, nu este singurul caz în care românii se întorc fără maşini din concediile pe care le petrec în Bulgaria.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY