Universal lucrează împreună cu Microsoft la o adaptare a jocului video Gears of War!

0
412
Hollywood-ul pune din ce în ce mai mult accent pe adaptări ale unor jocuri celebre în producții cinematografice.

Directorul de producție Rod Gerguson al Coalition, compania producătoare a seriei de jocuri video, menționează că:“Nu va fi doar un film care să placă fanilor”.

Gears of War, este o serie de jocuri video de mare succes, ale căror drepturi sunt deţinute şi distribuite de compania Microsoft  se îndreaptă spre marele ecran. Conform portalului Variety.com, studiourile Universal au anunţat oficial că vor ecraniza povestea Gears of War în colaborare cu Microsoft printr-un livestream despre al patrulea joc al seriei, ce se va lansa pe Xbox One spre sfârşitul acestei luni.

”În Gear of War avem o poveste complexă şi elemente de legendă, se pot scoate poveşti interesante şi asta este grozav, doar că publicul target nu trebuie să fie  axat doar pe fanii jocului, pentru că succesul filmului nu stă doar în fani. Acesta este unul din lucrurile pe care le apreciez în relaţia cu Universal. Încercăm să găsim acea linie a scenariului despre care să putem spune că are suficientă bază pentru fani şi destule elemente caracteristice jocurilor pentru a nu se rupe de original, mergând însă şi mai departe şi întrebându-ne ce ar putea face acest film unul de calitate”, a explicat Rod Fergusson, directorul de producţie al The Coalition.

Gears of War se axează pe conflictul dintre oameni şi o crudă rasă subterană de hominizi cu trăsături animaliere, cunoscută drept Hoarda Lăcustelor. Jocul video te pune în pielea lui Marcus Fenix, liderul echipei Delta, în încercarea acesteia de a salva ce a mai rămas din planeta Sera.

De producţia filmului se vor ocupa Scott Stuber (Ted) şi Dylan Clark (Rise of the Planet of the Apes). Proiectul a atras anterior şi atenţia studiourilor New Line, care au încercat să îl dezvolte alegând la cârmă, când încă deţineau drepturile de producţie, nume ca Len Wiseman (Underworld), Billy Ray (The Hunger Games) sau Chris Morgan (Fast and Furious).

sursa: variety.com

Facebook Comments

LEAVE A REPLY