Unde au fost artificiile de Zilele Craiovei?

0
5171
foc de artificii
sursa : gorjeanul.ro

Aseară, în jurul orelor 22:45, mii de oameni așteptau cu nerăbdare focul de artificii ce încheie, în mod tradițional, programul manifestațiilor organizate cu prilejul Zilelor Craiovei.

Așteptarea a rămas… focul de artificii nu a mai luminat cerul din Bănie ca altădată, lăsănd-i pe oamenii cu ochii .. în soare. Întrebați de noi, cei ce s-au ocupat de pază au ridicat din umeri, în timp ce unii spectatori au plecat spre zona Esplanadei TNC, în speranța că, totuși vor vedea un foc de artificii.

În cursul acestei dimineți am aflat de pe pagina de facebook a primăriei motivul pentru care anul acesta zecile de mii de spectatori au fost privați de spectacolul care apărea în programul evenimentului.

Iată comunicatul remis de Primărie :

Legislatia in vigoare, modificata dupa tragedia de la Colectiv, nu mai permite focuri de artificii in centrul orasului. Primaria a incercat sa gaseasca, pana in ultima clipa, un loc vizibil pentru jocurile de artificii din Piata Mihai Viteazul, care sa respecte legislatia, dar, din pacate, nu s-a primit aviz pozitiv.
Nu se mai pot trage focuri de artificii din centru. Siguranta cetateanului are prioritate pentru oricine, in special pentru Primaria Craiova. Ne cerem scuze, dar ne-am conformat legislatiei actuale!

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY