Un cartier din Craiova rămâne fără apă caldă și căldură !

0
9967
iun cartier fără apă caldă și caldură
sursa: primariacraiova.ro
 Într-un comunicat de presă postat pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Craiova se specifică faptul că din cauza spargerii unei conducte de agent termic în cartierul Valea Roșie se întrerupe furnizarea agentului pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere. Întreruperea se va face astăzi în intervalul orar 09:00 – 19:00.

_____________________________________________________________________

Aveți mai jos comunicatul integral remis de biroul de presă al Primariei Municipiului Craiova:
În urma spargerii unei conducte de agent termic apărută pe strada Vântului din Craiova – Cartier Valea Roșie, joi, 12.01.2017, Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunță întreruperea furnizării agentului pentru încălzirea şi prepararea apei calde menajere, în intervalul orar 09:00 – 19:00.
Primăria Municipiului Craiova a înștiințat Inspectoratul Școlar Județean Dolj pentru a lua măsurile ce se impun în astfel de situații, având în vedere că în acea zonă se află mai multe unități de învățământ – Colegiul Ştefan Odobleja și Școala Gimnazială “Nicolae Romanescu” – fostă 31, și grădinițele “Elena Farago”, „Ion Creangă” și „Castelul Fermecat”.
comunicat de presă
sursa: fb Primaria Municipiului Craiova
Facebook Comments

LEAVE A REPLY