Travis Bureau revine la SCM “U” Craiova !

0
1229
Travis Lee Bureau
sursa foto: Travis Bureau facebook
 Echipa de baschet SCM U Craiova continuă campania de achiziții din această iarnă, prin repatrierea americanului Travis Bureau. Jucătorul american de poziție 3 revine în Bănie până la finalul acestui sezon pentru a da o mână de ajutor unei echipe aflată în cădere liberă.

_____________________________________________________________________

Mister Slam Dunk, cum este supranumit jucătorul atât de iubit la SCM U Craiova a evoluat în sezonul trecut tot la echipa craioveană, având  medii de 9.6 puncte, 6.3 recuperări si 1.2 pase decisive, în cele 18 partide în care a fost folosit. De remarcat este faptul că din momentul trecerii la profesionism Travis Bureau a evoluat numai pentru echipa din Bănie.
Este al patrulea transfer operat de SCM U Craiova în această iarnă, după aducerea fundașului Tayloe Taylor și revenirile lui Darius Hargrove și Cătălin Burlacu, jucători care au pus umărul la performanța de anul trecut, când echipa s-a calificat în play-off fiind învinsă de BC Mureș în “sferturi”.
În acest moment SCM U Craiova se află pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 17 puncte, având o linie de clasament cu 4 victorii și 9 înfrângeri. Etapa viitoare SCM Craiova se deplasează la Galați unde va întâlni, sâmbătă, de la ora 18:00, echipa Phoenix Galați într-un meci crucial pentru accederea în play-off.

 

Hai SCM U Craiova!

 

T

Facebook Comments

LEAVE A REPLY