TRAVEL FESTIVAL cu reduceri de pânǎ la 35% la Qatar Airways

0
1016
Reduceri de până la 35% pentru toate zborurile efectuate cu Qatar Airways
Ȋncepe noul an călătorind spre locuri în care nu ai mai fost: Hong Kong 483 Euro, Banghkok de la 568 Euro, Dubai 243 Euro, Bali 627 Euro.
Qatar Airways începe anul cu o ofertă de sezon, așa că, rezervǎ-ţi biletele  pânǎ pe 16 ianuarie şi poţi cǎlǎtori în  intervalul 11 ianuarie – 15 decembrie 2017.
*Oferta este supusǎ unor termene şi condiţii speciale.

Pentru a consulta destinația favorită puteti intra aici !

“Expansiunea companiilor companiilor aeriene arabe este tot mai evidentă și agresivă, reușind să câștige din în ce mai mulți clienți prin atractivitatea și calitatea serviciilor oferite la bordul aeronavelor, în zonele de lounge din aeroporturi, dar și altor beneficii incluse în prețul biletului“, menționează Traviator.
Qatar Airways este compania aeriană națională din Qatar cu baza în Doha, pe Hamad International Airport, de unde se poate pleca în peste 150 de destinații spre Europa, Africa, Asia Centrală, Australia și Oceania, America de  Nord, America de Sud, Asia de Sud, Orientul Îndepărtat și Orientul Mijlociu.
Qatar Airways este înființată în 1993, face parte din alianța Oneworld din 2013 și este o companie aeriană cu servicii de top fiind una dintre cele 8 companii din lume cotate cu 5 stele Skytrax.
 Călătorește acolo unde simți să te duci, DU-TE ! 

TRAVIATOR

Facebook Comments

LEAVE A REPLY