Tragedie în Las Vegas: 58 de morţi şi 515 răniţi !

0
2518
LAS VEGAS, NV - oct. 01.10 @Sky News (Photo by David Becker/Getty Images)

Cel puţin 58 de persoane au fost ucise, iar alte peste 500 au fost rănite în atacul armat în masă de la Las Vegas, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, şeriful Joe Lombardo.

Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani, presupusul autor al atacului armat de la Las Vegas, a fost găsit mort într-o cameră de hotel în care se aflau zece arme de foc.

În total 406 persoane au fost conduse la spital, iar 58 dintre ele au murit, inclusiv un ofiţer din cadrul poliţiei din Las Vegas aflat în afara programului.

 „Dragi americani, suntem uniți, astăzi, de tristețe, șoc și durere. Aseară, un bărbat înarmat a deschis focul asupra unei mulțimi numeroase, la un festival  de muzică din Las Vegas. El a ucis, cu brutalitate, 50 de persoane și a rănit alte câteva sute. A fost un act diabolic. Biroul Federal de Investigații și Departamentul de Securitate Internă colaborează cu autoritățile locale, ei urmând să ne ofere noi informații, în funcție de cum evoluează ancheta”a început discursul Donald Trump.

Acesta este cel mai sângeros atac armat în masă comis în istoria modernă a Statelor Unite.


Facebook Comments

LEAVE A REPLY