Stadion de 54 de milioane de euro cu amânări de 1 an !

0
1368
stadion oblemenco @ ccb
Disputele legate de modul in care decurg lucrarile de constructie la stadionul Oblemenco au pus pe jar pe toata lumea si deja au creat 2 tabere cu pareri vehemente si chiar virulente.

Indiferent de sursele media care au scris despre acest subiect au apartenenta la diverse grupuri de interese fie si de ordin politic.

Faptul ca principalele cotidiane de sport au semnalat aspecte divergente, este deja binestiut si citit de multi dintre oameni.

Noi vom incerca sa semnalam cateva aspecte generale punctate intr-un mod simplu si de catre cei de la Digi24:

Stadion cu surprize la Craiova. Acoperişul arenei a fost montat greşit. Astăzi când trebuiau prinse ultimele elemente, constructorii au descoperit că ele nu se îmbină cum trebuie.
Lucrările la Stadionul Ion Oblemenco se ridică la 54 de milioane de euro. Digi24 a solicitat un punct de vedere constructorului, dar şi Companiei Naţionale de Investiţii, dar până acum nu a primit niciun răspuns.
La peluza de nord a stadionului, după cum se vede în materialul video, elementele de copertină, de structură, nu se îmbină corect, au nişte toleranţe de 25-30 de centrimetri, ceea ce împiedică finisarea.

Acoperișul a fost montat greșit! La Peluza Nord a stadionului, elementele de copertină nu se îmbină cum trebuie, fiind o diferență de 25 de centimetri între ele, informează TV DigiSport. 

imbinari gresite
imbinari gresite pe partea opusa bulevardului

Noua arenă Oblemenco trebuia să fie gata în noiembrie 2016, însă inaugurarea a fost amânată în mai multe rânduri. Acum, data la care se va face recepția a fost anunțată pentru sfârșitul lunii august.

Toti olteni asteapta incordati terminarea santierului si inaugurarea stadionului Oblemenco

Sursa: digi24.ro

Facebook Comments

LEAVE A REPLY