SPANIA: Un grup de 120 de români a dat “țeapa” unui restaurant dansând conga !

0
4659

120 de români care au fugit dintr-un restaurant din Spania fără să plătească au reușit să îi inducă în eroare pe chelneri deoarece au ieșit în pas de conga din clădire înainte să fugă spre mașini. 

Locuitorii orăşelului Bembibre, din provincia spaniolă Leon, nu vor uita prea curând petrecerea de pomină care a avut loc lunea trecută, într-un restaurant din localitate. 120 de români de etnie romă au petrecut cum se cuvine la un botez, dar au fugit fără să mai achite nota de plată.

Tocmai puneam pe mese desertul, lumea dansa, intrau, ieşeau. Am văzut că s-au pus în şir, păreau să danseze şi la un moment dat au dispărut cu toţii. Nici nu am mai reuşit să punem desertul, am ieşit după ei şi nu s-a mai putut face nimic”, povesteşte o angajată a restaurantului.

Ofiţer din Garda Civilă:Fără să spună nimic, au început să dispară. Cum au lăsat doar un avans de 900 de euro, au lăsat neachitată cea mai mare parte a consumaţiei. Paguba se ridică la aproximativ 2.000 de euro”.

Presa spaniolă are însă nişte indicii. Aceiaşi bandă de petrecăreţi ar mai fi păgubit în trecut şi alte localuri, dar până acum poveştile nu au ajuns şi în presă.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY