Simona Halep a câștigat primul meci la Turneul Campioanelor

0
1793
Simona Halep
sursa foto: sportsmole-co-uk
Campioana noastră, Simona Halep, locul 4 WTA și cap de serie numarul 3 la Turneul Campioanelor, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe jucătoarea americană Madison Keys, locul 7 WTA și favorita numarul 6, în primul meci de la Turneul Campioanelor, care a avut loc, astăzi, la Singapore.

_____________________________________________________________________

Înaintea meciului de azi Halep și Keys se întâlniseră de cinci ori, Simona câștigând ultimele patru confruntări directe.
Tragerea la sorți, ce a avut loc vineri, la ”Skating Rink at The Shoppes at Marina Bay Sands”, a repartizat-o pe  jucătoarea noastra în “Grupa roșie”, unde Simona le va întâlni în continuare, pe Anqelique Kerber din Germania, numărul 1 mondial și pe Dominica Cibulkova din Slovacia.
În Grupa Albă vor evolua Agnieszka Radwanska din Polonia, locul 3 WTA și cap de serie numărul 2 , Karolina Pliskova din Cehia, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, Garbine Muguruza din Spania, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5, şi Svetlana Kuznetsova (Rusia), locul 9 WTA.
 Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinale.

 Îi ținem pumnii campioanei noastre, ce a primit, vineri, premiul WTA Diamond ACES 2016 pentru merite deosebite în promovarea tenisului feminin în lume. Sperăm ca anul acesta să vină cu trofeul acasă. Hai Simona!

Facebook Comments

LEAVE A REPLY