Și în Namibia se protestează contra guvernului ! Localnicii sunt solidari cu olteanul JITI !

0
7088
SE PROTESTEAZA SI IN NAMIBIA! SURSA: JITI.RO

“Am fost acolo dupa Colectiv, la Universitate.

Apoi Am vrut sa nu ma mai implic…

Dupa ce am fost injurat si blamat ca as vrea sa fur banii cand am incercat sa renovez partial spitalul judetean Craiova, am zis ca nu are rost sa ma stresez sa ajut si sa ajung de fapt sa ma simt prost si sa stau ingrijorat, cand eu sunt un tip, in mare parte fericit. Nu sunt politician si nici nu vreau sa fiu.

Vreau doar ca Romania sa primeasca ceea ce merita, un trai mai bun si niste lideri mai onesti, mai putin nesimtiti si care sa faca ceva pentru oamenii de rand, nu doar pentru familia lor.

Am zis sa nu ma mai implic in nimic legat de politica, de proteste, am zis ca nici nu vreau sa aud, sa imi vad de treaba mea caci am multe proiecte in derulare. Insa dupa o saptamana de proteste si dupa ce am vazut cum tot ne mint in fata cei din guvern, din politica, in general… am zis ca daca nu protestez cumva, daca tot tac, sunt mult mai vinovat ca cei care fura; Pentru ca Raul sa triumfe este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. Si cu asta am zis totul.

Nu conteaza cat de departe esti, sufletul iti va fi mereu alaturi de Romania. Chiar daca vrei sa uiti de tot si sa te pierzi in lume, mintea mereu iti fuge acasa. Mai ales in situatii de genul, cand parlamentul legalizeaza coruptia in toiul noptii, crezand ca nimeni nu va baga de seama.

Daca s-ar starpi coruptia acasa, Romania ar fi o tara extraordinara.

Am fost in aproape 100 de tari si abia acum apreciez Romania pentru tot ce are! Acasa este acolo unde ne-am nascut si unde ne sunt parintii, prietenii si unde vrem sa ne petrecem restul vietii. Toti cei care suntem plecati vrem sa revenim acasa. Cine spune ca nu, minte!

Sa fie clar, nu sunt anti PSD. nu sunt cu ALDE, PNL, ACL, PLM… eu sunt anti coruptie si cred ca asa sunt toti din strada. Daca presedintele e corupt si are 7 case, sunt si impotriva lui… mai devreme sau mai tarziu”. conform paginii de facebook JITI.RO

Facebook Comments

LEAVE A REPLY