Sejur în Krabi (Thailanda) la 600 euro cu plecare de pe Aeroportul Craiova !

0
13857
Renumita plaja Railay pe care s-a filmat si o serie James Bond

O destinație exotică, plaje cu nisip fin, umbra palmierilor…de care poți să te bucuri la costuri de cca. 600 euro/persoană (zboruri și cazări) cu plecare de pe Aeroportul Craiova. Propunerea noastră  este pentru luna aprilie.


La costuri similare se poate face o simulare si pentru alte orașe din România care au conexiune directa cu zona Milano, Italia. (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacău)

În luna aprilie, în Thailanda se sărbătorește ANUL NOU buddhist sau SONGKRAN. In Bangkok, Songkran-ul are loc intre 13 si 15 aprilie, așa că te poți bucura de o experiență de călătorie unică !

Regiunea Krabi – Thailanda

Cei mai multi calatori cauta capitala provinciei ca punct de pornire si oprire in vizitarea celor mai populare insule din regiunea Krabi, cum ar fi Ko Lanta si Ko Phi Phi la sud si Ao Nang si Railay la vest. Desi orasul Krabi nu este foarte bogat in obiective turistice, acesta atrage prin oamenii sai prietenosi si prin mancaruri delicioase – exact lucrurile pe care si le doreste orice turist ca urare de bun venit.

Sejurul propus in regiunea Krabi  este de 8 nopti in care sa descoperiti plajele si insulele din apropiere.

Oferta Traviator KRABI, THAILANDA 

(PRET TOTAL: 600 euro/persoană = zboruri + cazare)

  1. Craiova-Milano (Bergamo) – 03-17 aprilie cu Wizzair la un pret de 200 lei dus-intors durata zbor cca. 2h , apoi transfer din Bergamo Airport catre Malpensa Airport (1 noapte cazare in Italia)
  2. Milano – Banghkok -04-15 aprilie cu  Oman Air  durata zbor cca. 14h (1 noapte cazare in Banghkok) 338 euro dus-intors
  3. Banghkok  – Krabi – 05-13 aprilie cu Air Asia, Thai Lion Air, etc. Pret 50 euro dus-intors, durata zbor 55 min si apoi retur pe aceeasi configuratie (8 nopti de cazare in regiunea Krabi)

Opțiuni de cazare sunt destule și pornesc de la preturi de 10 euro/noapte/persoana la 3 stele și  de la 20 euro/noapte/persoana la 3 si 4 stele. În regiunea Krabi sunt peste 1.000 de unități de cazare, iar în Bangkok sunt peste 3.000 !

***Costurile estimate în simularea prezentata sunt calculate pentru o cameră dublă !

***Pentru informatii suplimentare si alte simulari puteti accesa pagina de facebook Traviator  sau e-mail: traviator.net@gmail.com

 ***viză turistică pentru Thailanda (30 EUR) se poate cumpăra online sau direct din aeroport când ajungeti in Banghkok si este valabila 15 zile calendaristice! 

Calatoreste acolo unde simti sa te duci, DU-TE !

                                             Traviator

Facebook Comments

LEAVE A REPLY