Se construiește primul China Town din Oltenia în 2017! Va crea peste 800 de locuri de muncă

0
26001
Se aşteaptă investiţii străine impresionante în domeniul imobiliarelor în județul Vâlcea în 2017. La Băile Govora se va construi un complex turistic de lux, dotat cu spital, hotel de cinci stele, vile şi heliport.

La finalul investiţiei vom avea un oraş de vacanţă cu pagode, alei balneare, piste de biciclişti, bungalouri, o zonă turistică unică de acest gen în România.
Firma chineză Zhong Hua CTM Holding a câştigat în urmă cu circa un an licitaţia pentru concesionarea a 20 de hectare de teren în staţiunea vâlceană. Astfel la intrarea în staţiune, se va naşte Govora Nouă, un proiect imobiliar, unde chinezii vor investi milioane de euro.
Staţiunea Govora a fost aleasă de chinezi pentru echilibrul ionic, aerosoli, fiind printre puţinele zone din Europa, unde aerul are aceste proprietăţi.

Primăria din Băile Govora va asigura infrastructura de apă, canal, gaz şi curent pentru noul cartier, dar şi asfaltarea străzilor.

Partenerii chinezi au cerut, la Băile Govora și o şcoală postliceală sanitară. Noile locuri de muncă generate de acest proiect va fi între 800 şi 1.200.

Băile Govora este o staţiune aflată la 20 de km de Râmnicu Vâlcea, cunoscută pentru tratarea bolilor respiratorii.
Sursa: ramnicuvalceaweek
Facebook Comments

LEAVE A REPLY