S-a anunțat o nouă rută aeriană: Craiova-Tel Aviv !

0
7590

Este prima cursă aeriană regulată cu plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova din afara Europei. Această nouă rută aeriană leagă regiunea Olteniei cu Israelul și cu Orientul Mijlociu.


Noua rută din Craiova spre capitala Israelului, Tel Aviv, va deveni operațională din 19 iunie, cu două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Biletele au fost puse în vânzare pe wizzair.com cu tarife începând de la 179 de lei. 

La o săptămână după alocarea celei de-a doua aeronave moderne Airbus A320 cu 180 de locuri la baza de la Craiova, Wizz anunță că extinde rețeaua regională prin oferirea unei noi destinații de vacanță, Tel Aviv.

Începând de azi, călătorii din Craiova și vizitatorii lor se pot bucura de oricare dintre cele 11 destinații disponibile din rețeaua Wizzair cu tarife scăzute, inclusiv rutele lansate recent spre Paris, Veneția Treviso, Koln, Madrid sau Liverpool.

Astăzi suntem fericiţi să aducem veşti bune pasagerilor din România: lansarea rutei la preţ redus din Craiova spre Tel Aviv, cu începere din luna iunie. Mai mult decât atât, zborul din Bucureşti spre acelaşi însorit Tel Aviv va deveni, din septembrie, zilnic”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

De asemenea este și o destinație cerută de agențiile de turism în locurile sfinte, dar și de de conexiune pentru evreii  care au locuit in Romania.

Tel Aviv se întinde pe 14 km lungime de-a lungul coastei mediteraneene.

Zona metropolitană a Tel – Aviv – ului, numită comun „Gush Dan” (blocul lui Dan), numărând 3,2 milioane de locuitori.

Israelul este imbinarea perfecta intre traditie si nou, o combinatie de exotism, situri arheologice, malluri si kibbutzuri.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY