Ryanair renunță la cursa Craiova-Valencia de anul acesta!

0
16746
A Ryanair aircraft takes off from Lille Airport in Lesquin on August 25, 2017. / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUENPHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images

Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa scoate și Craiova din programul de iarnă 2018, după ce a aplicat aceeași decizie în cazul curselor din/către Oradea și Timișoara.

Ryanair a invocat pentru Oradea motive comerciale și după ce luna trecută a decis să închidă și baza din Timișoara, decizie argumentată prin slaba performanța comercială, într-o perioadă în care cererea de aeronave Ryanair este tot mai mare pe alte aeroporturi din Europa.
Ryanair operează curse regulate din Craiova către Valencia de 2 ori pe săptămână în zilele de joi și duminică. Nu mai pot fi efectuate rezervări mai departe de 25 octombrie 2018. 

Ryanair este prezent pe Aeroportul Internațional din Craiova din noiembrie 2016 și a operat doar cusa Craiova-Valencia.
Această decizie a companiei aeriene va afecta românii (oltenii) care locuiesc în zona Valenciei, dar și pe turiștii din regiunea Olteniei care efectuau sau doreau să efectueze  vacanțe de tip city-break în Valencia sau sejururi pe Costa Blanca și Alzahar.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY