România obligată să câștige cu Kazahstan, astăzi de la ora 19:00 TVR1 și TVR HD!

0
876

Naționala de fotbal a României va înfrunta reprezentativa Kazahstanului, în al treilea meci al grupei E din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Partida se va disputa la Astana, pe un teren sintetic problematic pentru tricolori, meciul fiind transmis de către postul public de televiziune, pe canalele TVR1 și TVR HD.

Chiar dacă naționala Kazahstanului a pierdut la o diferenta mare de scor, 0-5 in fata Muntenegrului, meciul este unul important în economia viitoarelor partide pe care naționala noastră le va disputa, o victorie este extrem de importantă.

Echipele probabile:

Kazahstan: Pokatilov – Beysebekov, Longivenko, Shomko, Kislitsyn – Maliy – Kuat, Mukhutdinov, Nurgaliyev – Muzhikov, Khizhnichenko. Selectioner: Talgat Baysufinov.

România: Tătărușanu – Benzar, Latovlevici, Grigore, Săpunaru – Hoban, Rotariu, Adrian Popa, Răzvan Marin – Stanciu, Stancu. Selectioner: Christoph Daum.

Meciul va fi condus la centru de arbitrul portughez Manuel De Sousa. Acesta va fi ajutat la cele doua tușe de conaționalii săi Ricardo Santos și Alvaro Mesquita, iar arbitru de rezervă va fi Fabio Verssimo.

Până acum s-au disputat în Grupa E:
Romania – Muntenegru 1-1
Danemarca – Armenia 1-0
Kazahstan – Polonia 2-2
Armenia – Romania 0-5
Muntenegru – Kazahstan 5-0
Polonia – Danemarca 3-2

Grupa E, clasament:

1 Romania 4 puncte (6-1)
2 Muntenegru 4 puncte (6-1)
3 Polonia 4 puncte (5-4)
4 Danemarca 3 puncte (3-3)
5 Kazahstan 1 punct (2-7)
6 Armenia 0 puncte (0-6).

Meciul va putea fi urmărit și pe platforma online pusă la dispoziție de postul public: http://www.tvrplus.ro/live-tvr-hd

 

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY