Rețeaua Telekom a picat!

0
2424

Mai mulți abonați ai rețelei de telefonie mobilă Telekom s-au trezit azi ca nu pot efectua apeluri și trimite mesaje. Problema tehnică este semnalată la nivel național și a apărut în jurul prânzului și încă continuă. În urma numeroaselor plângeri ale clienților, Telekom a dat un comunicat pe platforma socială Facebook:

Comunicatul oficial al Telekom:

UPDATE: Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației. Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestora

Deutsche Telekom este concernul ce controlează, prin intermediul grupului grec OTE, 54% din companie, restul de 46 de procente aflându-se sub controlul statului, la Ministerul Comunicaţiilor.

Anul 2017 a fost de rău augur pentru Telekom România, compania a avut pierderi semnificative, mai exact o scădere 11,1% din numărul total al clienţilor arondaţi la serviciul de telefonie mobilă, ceea ce situează Telekom Mobile România pe locul trei în topul operatorilor din ţară, după Orange şi Vodafone, şi înaintea DigiMobil. Numărul utilizatorilor a scăzut de la 5,344 milioane la 4,748 milioane.

Revenim cu update!

Ați întâmpinat probleme astăzi in rețeaua Telekom?

Facebook Comments

LEAVE A REPLY