Reduceri de 30 % la zborurile Wizzair. Vezi pe ce rute din Craiova ai reducere !

0
13789
@Markus Winkler (markuswinkler.de)

Wizzair oferă azi, 21 martie 2017, o reducere de 30% pentru toate zborurile operate din/către România.

Iată și destinațiile directe din Craiova care se încadrează în promoție:

SPANIA – Barcelona, Madrid
ITALIA – Roma, Milano (Bergamo), Bologna, Veneția
MAREA BRITANIE -Londra (Luton), Liverpool
FRANȚA -*Paris
GERMANIA- *Koln

Compania aeriană Wizz Air, lider pe piaţa locală, se îndreaptă cu paşi repezi spre şapte milioane de pasageri pe rutele pe care le operează în România după ce a pregătit pentru acest an un număr de locuri la vânzare cu 22% mai mare faţă de cel din anul precedent.
„Anul acesta, Wizz Air oferă în total mai mult de 7,6 mi­lioane de locuri la vân­zare pe 133 de rute la pre­ţuri scăzute din Ro­mâ­nia”, au spus reprezentanţii Wizz Air. Com­pania a transportat anul trecut 5,5 mili­oa­ne de pasageri pe rutele din şi spre Ro­mânia.
Pentru anul trecut, compania a scos la vân­zare 6,26 milioane de locuri în avioane. Astfel, dacă luăm în calcul că anul acesta nu­mărul locurilor puse în vânzare de companie a crescut cu 22%, compania aeriană ar putea ajunge la 6,8 milioane de pasageri pe rutele din România, arată cal­culele ZF făcute pe baza informaţiilor furnizate de companie.
Cu această evoluţie, Wizz Air îşi va consolida prima poziţie pe piaţa locală, în condiţiile în care Blue Air, principalul con­curent, estimează circa 5 milioane de pas­ageri pe toate rutele operate, în timp ce Tarom, al treilea jucător de pe piaţă, este lăsat în urmă de cei mai mari transportatori low-cost.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY