RECORD: aproape 20.000 de oameni în Craiova! Azi se anunță cel mai mare protest din ultimii 30 de ani din Craiova !

0
13276
Toata piata a fost plina ! foto: Rares Cojocaru

Aproape 20.000 de persoane din Craiova au pornit la un mars pe străzile oraşului strigând din toate puterile că se împotrivesc deciziilor luate de guvernul Grindeanu şi de liderul PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor.


Numărul impresionant al oamenilor care au ieșit în stradă s-a datorat și declarațiilor fostului primar al orașului Lia Olguţa Vasilescu, acum ministrul Muncii, care a susţinut că filialele PNL şi USR din întreaga ţară se pregătesc să aducă membri de partid în Bucureşti la protestul de duminică, că este momentul ca şi PSD să iasă în stradă.

Eu cred că ar trebui să organizam şi noi un miting! Noi, “ciuma roşie”

Craiovenii nu au renunţat la proteste şi au scandat şi vineri seară, fără încetare, că vor abrogarea ordonanţei pentru modificarea Codurilor Penale, dar şi a legii graţierii, care a fost trimisă în parlament.

Mobilizarea a fost  impresionantă, initial au pornit cca. 10.000 din piata, iar pe traseu s-au alaturat alte mii si mii de craiovenii ieşiţi la protest si au spus că nimic nu îi va opri să îşi ceară drepturile. „Refuz acest abuz“, „Noi suntem România“.

Pe lângă românii aflaţi în străinătate care au ieşit în stradă în Piața Mihai Viteazul din Craiova, un grup de bulgari din Vidin, au fost alături de manifestanți şi că vor protesta şi ei, în semn de solidaritate.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY