Răspuns CNAIR referitor la stadiul Autostrăzii Pitești – Craiova: deschiderea ofertelor în a doua jumătate a lunii martie!

0
4705
Autostrada OLTENIEI. CNAIR anunta deschiderea licitatiei pentru data de 16.03.2017

Echipa CCB a solicitat CNAIR în data de 24.02.2017 un răspuns oficial referitor la stadiul pentru proiectul intitulat pe site-ul oficial al companiei: “Proiect de Concesiune lucrari publice privind proiectarea, construirea, finantarea, operarea si intretinerea Drum Expres/Autostrada Craiova – Pitesti*, km 0+000-km 121+185″.

Intrucat site-ul http://www.cnadnr.ro nu este updatat la zi cu informatii sau nu exista informatiile corespunzatoare la rubricile precum Autostrazi>Autostrazi in pregatire, Comunicare comunicate de presa, Anunturi, etc. 

Azi am primit și răspuns oficial pe adresa redacției www.cetateabaniei.com

RĂSPUNS Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR)

Stimată redacție,

Urmare solicitării dumneavoastră, vă comunicăm următoarele:
Conform datelor din recensământul de circulație, volumul de trafic de pe porțiunea drumului national DN 65 între Pitești și Craiova, inclusiv zona Balș este peste media națională, capacitatea de circulație a actualului drum cu două benzi fiind deja depășită.
Obiectivul privind realizarea Autostrăzii Pitești – Slatina – Balș – Craiova este inclus în Master Planul General de Transport aprobat prin H.G. nr.666/2016 în prima perioadă de implementare, respectiv 2016 – 2020.
În data de 06.12.2016 CNAIR a demarat procedura de achiziție pentru obiectivul “REVIZUIRE STUDIU DE FEZABILITATE și ELABORARE PROIECT TEHNIC PENTRU Autostrada Pitești – Craiova (inclusiv variante de ocolire pentru orașele Slatina și Balș).
În prezent procedura este în derulare, deschiderea ofertelor fiind prevăzută pe data de 16.03.2017.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY