Protest la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova

0
572
Protest la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova
Protest la Filarmonica ”Oltenia” din Craiova

Aproximativ 50 de angajaţi ai Filarmonicii “Oltenia” din Craiova au protestat, marţi, în holul instituţiei, cerând demisia a trei dintre şefi, acesta fiind cel de-al doilea protest organizat de artiştii Filarmonicii în decurs de două săptămâni.

La protestul organizat marţi, angajaţii Filarmonicii “Oltenia” au purtat pancarte cu diverse mesaje, printre altele transmiţând că instituţia este una culturală, nu o afacere.

Artiştii Filarmonicii Oltenia o acuză pe şefa de la Resurse Umane că face presiuni asupra lor pentru a se reclama unii pe alţii, dar şi pentru a susţine păstrarea în funcţii a unor angajaţi apropiaţi ei, în acest sens iniţiind şi un memoriu prin care au cerut conducerii instituţiei demisia acesteia din funcţie.

Angajaţii sunt nemulţumiţi şi de atitudinea şi modul cum îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu directorul artistic şi şefa Biroului de Organizare Spectacole.

Niciunul dintre cei trei şefi împotriva cărora a fost îndreptat protestul nu a fost, marţi, de găsit, pentru a exprima un punct de vedere.

Primul protest al angajaţilor Filarmonicii “Oltenia” din Craiova a avut loc pe 25 noiembrie, artiştii purtând atunci banderole albe la braţe în timpul unui spectacol.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY