Primaria Craiova creeaza 70 de locuri de munca…la noua arena Oblemenco !

0
4102
Dupa montarea gazonului si a demararii lucrarilor de intretinere a acestuia (irigat), primăria Craiova a anuntat ca vrea să creeze câteva  posturi noi în cadrul uneia dintre direcțiile sale subordonate. 
Pentru acest lucru, va trebui angajat personal nou care să se ocupe de administrarea noii arene de fotbal Oblemenco.
Primarul Craiovei mentioneaza ca s-au analizat mai multe variante si ca aceasta ar fi solutia potrivita.
Primăria Craiova trebuie să asigure si cheltuielile cu dotările stadionului, acestea nefiind cuprinse în proiectul initial.
Este vorba, potrivit primarului Mihail Genoiu, de circa 4 milioane de lei: pentru amenajarea sălii de conferinţe de presă și asigurarea mobilierului pentru sălile de şedinţe tehnice.
Cât despre cheltuielile de întreţinere  cu stadionul, ”nu le avem în acest moment, probabil le vom primi împreună cu cartea tehnică pentru a putea face o evaluare a costurilor”, a precizat Genoiu.
Modalitatea la care ne-am gândit – şi în acest sens am făcut o adresă către Ministerul Dezvoltării – este ca să existe o administrare identică cu cea de la Water Park. În 2015 a fost dată o Ordonanţă de Guvern prin care s-a permis autorităţilor locale care au avut proiecte europene să angajeze personal prins în proiectul european, chiar dacă posturile erau blocate. Pe acest model, am solicitat Ministerului Dezvoltării să se facă o derogare şi să ni se permită să facem angajări într-o Direcţie care să administreze strict stadionul. Altfel, celelalte variante sunt destul de complicate, destul de greoaie, mai ales că ele te duc într-o situație aemănătare cu cea de la Cluj, pentru că orice alt administrator înseamnă să aibă nişte cheltuieli mult mai mari. Noi am solicitat 70 de posturi. Nu am realizat o evaluare a costurilor, pentru că nu avem toate datele de la stadion, probabil că după ce îl vom primi în administrare”, a declarat primarul Mihail Genoiu.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY