Prima rută spre Franța de pe Aeroportul Craiova din martie 2017! Prețurile pornesc de la 69 lei/zbor !

0
53821
Aeroportul Internațional Craiova

Din luna martie va fi lansată de Wizzair prima rută de pe Aeroportul Internațional Craiova spre Franța. Este vorba despre cel de-al treilea aeroport care deservește Parisul: aeroportul  (Beauvais-Tille). 


Aeroportul Beauvais este situat în nordul Franței, la aproximativ 80 km distanță față de centrul Parisului și deservește atât capitala franceză cât și zona de nord a Franței (Lille, Le Havre, Rouen, Amiens, Reims, Metz, Nancy).

Compania aeriană lansează cursa aeriană din capitala Olteniei spre capitala Franței din 17 martie, zilele de zbor sunt bune si pentru un city-break: vineri si luni. Prețurile pornesc de la 69 lei/segment, inca mai sunt preturi mici  pentru sfarsit de martie ! 

Craioa-Paris _simulare zbor martie 2017

Info box Traviator

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, în nordul Franței, în mijlocul regiunii Île-de-France (cunoscută și ca regiunea Paris).
Orașul în limitele sale administrative (cele 20 de arondismente) este în mare parte neschimbat din anul 1860, având o populație de 2.211.297 locuitori (ianuarie 2008), iar zona metropolitană Paris are o populație de 12.089.098 locuitori (ianuarie 2008).
Este una dintre cele mai populate zone metropolitane din Europa. Parisul a fost unul dintre cele mai mari orașe ale lumii occidentale pentru aproape 1000 de ani, înainte de secolul al XIX-lea și cel mai mare oraș din lume între secolele XVI-XIX.

 

“Călătorește în felul tău, acolo unde simți să te duci, DU-TE ” ! 

Traviator

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY