A fost …prima gală din istoria Teatrului Național Craiova !

0
1623
gala TNC
foto: Daniel Botea

  Sâmbătă seara s-a desfășurat prima gală din istoria Teatrului Național Craiova, un eveniment căruia îi dorim o viață îndelungată. Pentru că ne-a plăcut mult. 🙂

_____________________________________________________________________

După un an 2016 plin de proiecte culturale inedite, în care Teatrul Național Craiova a fost gazda Festivalului Internațional Shakespeare, ajuns la ediția cu numărul 10, dar și a Premiilor Europa pentru Teatru, prima gala a TNC a încheiat, într-o manieră spectaculoasă, stagiunea.

Centrat în jurul piesei “ O lună la țară” de Ivan Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu, evenimentul ne-a oferit prilejul de a îi revedea pe actori dragi ai teatrului românesc. Am avut ocazia să îl cunoaștem pe Claudiu Bleonț, am admirat-o pe Iulia Colan și am ascultat cu regret anunțul retragerii Natașei Raab de pe scena teatrului național Marin Sorescu.

prima gala a TNCÎntr-o atmosfera distinsă, presărată cu surprize muzicale de calitate, cu decernări de premii dar și un cocktail party de final de stagiune, prima gală a TNC ne-a acaparat cu totul iar timpul a trecut, parcă, prea repede.

gala TNC
sursa foto: Daniel Botea

P.S: Așteptăm cu nerăbdare următoarele surprize culturale pe care ni le va oferi Teatrul Național din Craiova în 2017. Vor fi multe așa că… Fiți pe fază. 🙂

#semiscateatrul #fuseiaicvazuiasta #craiovacetateabaniei

Facebook Comments

LEAVE A REPLY