Prima gală din istoria Teatrului Național Craiova! Vezi cu ce surprize vine !

0
5147
Hai si tu la GALA ! foto: 360 view.ro

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova are bucuria să anunțe, la final de 2016, noi proiecte culturale. După un an plin de momente pasionale, inedite și de o înaltă ținută artistică, precum Festivalul Internațional Shakespeare sau Premiile Europa pentru Teatru.


Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2016 își propune să reunească și să răsplătească publicul fidel, artiștii, partenerii TNC, dar și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor instituției noastre.

În cadrul evenimentului, veți putea admira lucrări de artă contemporană sau veți putea licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naționalului Craiovean.
“Tudor Gheorghe, un Don Quijote al României”, aşa cum a fost numit de presă în acel moment, a urcat pe scena Teatrului Naţional în musicalul Omul din La Mancha. Costumul purtat de acesta poate fi licitat pe data de 17 decembrie, la GALA Teatrului Naţional Craiova.

“O altă noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul Galei va fi acordarea de premii: artiștilor, jurnaliștilor și partenerilor de suflet ai TNC, tuturor celor care au fost alături de instituție în ultimul an, aducând astfel o contribuție semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei. Și pentru că ne-am propus să ținem cont de preferințele dumneavoastră, vom face botezul și primului premiu din partea publicului.” – comunicat presa TNC.

Programul Galei TNC 2016

18.30Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert în compania lui Bogdan Uță
19.30Spectacol – Premiera oficială ”O lună la țară”de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristi Juncu cu actorii Claudiu BLEONȚ, Iulia COLAN, Tamara POPESCU, Alex CALANGIU și mulți alți îndrăgiți actori ai Naționalului craiovean
21.45Premiere prietenii TNC (presă – presă scrisă, radio, tv, online (bloggeri), critici, parteneri/colaboratori, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță, Premiul pentru Debut, Premiul pentru cel mai popular actor / actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe). Prezentatori: actorii TNC Anca Dinu și Marian Politic.
22.00Licitație și cocktail. Muzica asigurată de DJ Jerry.

Prima Gala TEATRUL NAȚIONAL MARIN SORESCU- 2016
Prima Gala TEATRUL NAȚIONAL MARIN SORESCU- 2016

Prețul unui bilet pentru Gala TNC 2016:

  •  75 lei/ persoană
  • pentru grupuri între 10 – 49 persoane, prețul unui bilet este de: 60 lei/ persoană.
  • pentru grupuri de peste 50 de persoane, prețul unui bilet este de: 50 lei/ persoană.

Asociația GLOBAL CITY 2020 susține promovarea evenimentelor culturale oferite de Teatrul Național Marin Sorescu și sporirea accesului la cultură a tinerilor din diverse categorii sociale.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY