Ryanair a inaugurat ruta Craiova – Valencia

0
6361
Ryanair
sursa foto: cetateabaniei.com
  Ryanair, unul din transportatorii low cost preferat de europeni, a sărbătorit, aseară, lansarea primului zbor de pe Aeroportul Internațional Craiova, ruta aleasă fiind Craiova – Valencia.

_____________________________________________________________________

De pe Aeroportul din Craiova Ryanair va avea o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică, ceea ce va aduce, conform celor de la Ryanair, peste 30 000 de clienți pe an și va crea 20 de noi locuri de muncă.
Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair a declarat, aseară, la inagurarea oficială: “Suntem încântați să lansăm, oficial, această nouă rută din Craiova către Valencia, ce va aduce peste 30,000 de clienți pe an și va susține 20 locuri de muncă la Aeroportul Craiova. Serviciul nostru, operat cu o frecvență de două zboruri săptămânale, este alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și suntem nerăbdători să anunțăm noi rute, creșteri ale traficului și a locurilor de muncă, la Aeroportul Craiova, în următoarele luni și ani”.
Inaugurarea rutei Craiova – Valencia vine cu surprize din partea celor de la Ryanair prin punerea în vânzare a locurilor, la preț promoțional, începând de la doar 9.99€ pentru călătorii în lunile decembrie și ianuarie. Aceste locuri promoționale pot fi rezervate până la miezul nopții de sâmbătă, 5 noiembrie.

 

Aseară la Aeroport
Aseară la Aeroport
Ryanair este în prezent una dintre cele mai mari companii aeriene, operând peste 1.600 de zboruri zilnice de pe cele 78 de baze, conectând 200 de destinații din 31 de țări cu o flotă de peste 300 de aeronave noi Boeing 737-800. Compania deține o echipă de peste 9,500 de profesioniști în aviație înalt calificați și un record de siguranță de 30 de ani.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY