Pasagerii care tranzitează aeroportul Luton să se aștepte la un trafic aglomerat !

0
4467

Lucrările de extindere a aeroportului Luton Londra au un efect asupra îngreunării traficului dar și asupra economiei regionale.

Companiile aeriene anunță frecvent pasagerii să și recalculeze timpii de tranzitare din cauza acestor lucrări.

“Vă informăm că, din cauza lucrărilor la drumurile care duc la Aeroportul Londra Luton, ne așteptăm la un trafic aglomerat. Planificați-vă cu grijă plecarea și alocați-vă timpul necesar pentru vă putea deplasa până la/de la aeroport. Rețineți că biroul de check-in  se închide cu 40 minute înainte de decolare.”

După terminarea lucrărilor de extindere, Aeroportul Luton va produce venituri suplimentare de peste 1 mld. de euro anual  și va crea 10.500 de locuri de muncă în următorii 15 ani.

La momentul actual, aeroportul Luton susține peste 9.400 de locuri de muncă în regiune.

Aeroportul Luton (Londra) este un aeroport internațional situat în Bedfordshire, la 2,8 km est de centrul orasului Luton și la 46,71 km (29 mile) nord de centrul Londrei.

În anul 2015 12,5 milioane pasageri au tranzitat aeroportul iar în 2016 14.645.619, fiind al cincilea ca mărime din UK și al patrulea din jurul Londrei după Aeroportul Heathrow , Aeroportul Gatwick , Aeroportul Stanted.

Este unul din cele șase aeroporturi internaționale din Londra împreună cu Aeroportul Londra City și London Southend Airport, fiind bază pentru Easyjet, Ryanair, Thomson Airways, Monarch.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY