Pa Pa, Autostrada Olteniei!

0
27440
autostrada olteniei a12

Autostrada viselor sau să o numim prosteala pentru alegători?

După cum bine știți de-a lungul timpului, politicienii din partea partidului de guvernământ au tot promis, nu doar ca mesaj de campanie electorală cât și constructorului de automobile, ”Autostrada Ford”. 

Minciunile fostului primar Lia Olguța Vasilescu, ale fostului premier Victor Ponta, se confirmă, Craiova – Pitești va fi drum expres (dacă e să ne luăm după ritmul minciunilor, este foarte posibil să nu avem nici drum expres, Dumnezeu cu mila), și nu autostradă, minciuni care se pare au prins la electorat.

Am putea spune că oltenilor le place să fie mințiți de politicienii locali, și chiar să-i revoteze, exact în același ritm cu minciunile propagate.

Trebuie să reamintim, că în toamna anului trecut, guvernul tehnocrat condus de Dacian Ciolos prevăzuse în master planul de transport, construirea unei autostrăzi între Craiova și Pitești, guvernul condus de Grindeanu, ștergând cu buretele acest demers.

Anularea guvernului PSD și schimbarea de macaz, din autostradă în drum expres, pe un vechi studiu de fezabilitate, și care nu mai respectă nivelul de trafic al anului 2017, va duce cu siguranță la o izolare și mare mare a regiunii și așa cu cel mai mare număr de șomeri, cu salarii mici, și o lipsă acută de investiții serioase care să producă cu adevărat valoare adăugată.

O vorbă veche spune, ”Cum iți așterni, așa dormi”.
Tu ca votant oltean, ce părere ai?

 

 

 

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY