Oltenii inventară trecerea de pietoni de-a lungul străzii !

0
22868
Zebra la olteni @digi24

Oltenii din Corabia sparseră toate recordurile in materie de traversat strada. Pe drumul de doar 800 de metri care trece prin fața mandrei cetati Sucidava fură trasate 12 treceri de pietoni, în mai toate directiile la care v-ați putea gandi, mai putin in forma de spirală.


Unele pornesc dintr-un gard si se termina in altul, in timp ce altele merg cu calatorul, adica de-a lungul drumului. Autoritatile locale sunt tare fericite de cum arata locul, mai ales ca proiectul a fost platit in buna masura de Uniunea Europeana (cum altfel?), informeaza Digi24.

Unele “zebre” sunt chiar la capat de ulita, pe unde nu circula nimeni fiindca in zona nu sunt decat 2-3 case. Un localnic mai hatru a gasit si explicatii, spunand ca trecerile au fost facute “ca sa fie facute” sau ca edilii locali “sa mai ascunda niste bani”, iar altul a comentat: “Bataie de joc! Asta este Romania…“.

De departe, insa, cel mai glumet este patronul firmei care a trasat zebrele pe asfalt.

Eu le pot sterge si le pot face din nou, dar eu stiu ca s-a respectat un proiect, a explicat Mircea Ungureanu.

Singurul care nu intelege unde-i problema este Iulica Oane, primarul orasului Corabia.

S-a imbunatatit accesul, ati vazut ca s-a asfaltat drumul, aleile pietonale, diverse facilitati”, a enumerat domn’ Iulica, luat la intrebari de jurnalisti.

Stăm strâmb și ne întrebăm drept, în dulcele grai oltenesc: -Oare cel care făcu proiectul avu o bungineală pe ochi? Sau poate muncitorii dădură pe gât o brădoaică de zaibăr înainte să se apuce de treabă?

Așa fu proiectul nenicule…poate și pe bani europeni…și cu Uniunea Europeană nu te încurci. Domnu primar pare că aprofundase suficient managementul proiectelor europene 🙂

sursa:  digi24 si ziare.com

Facebook Comments

LEAVE A REPLY