Oltenii au talent ! Indrazneste si vino la preselectiile ROMANII AU TALENT !

0
1925

Pe 03 august avem preselectii la Craiova pentru cel mai urmarit show de televiziune din Romania: Românii au talent! . 

Primele preselectii de la Craiova vor fi pe 03.08.2017 la Teatrul National Marin Sorescu in sala “Ia te uita!” de la orele 18:00. 

Prima preselectie preliminara din Craiova in care participantii vor intalni echipa de productie a show-ului TV.

Cel mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii din România, Românii au talent, se pregătește pentru sezonul opt, un sezon special, în care cu toții vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire. Cu această ocazie, ne dorim să descoperim talentul autentic românesc de pretutindeni și să-l sărbătorim așa cum se cuvine.

În această privință, ne dorim să colaborăm cu Dumneavoastră, pentru a ne facilita drumul către românii care ne fac cinste, români talentați, cu povești extraordinare de viață, care merită să fie văzuți și aplaudați de o lume întreagă. Ne dorim să descoperim români cu aptitudini deosebite în orice domeniu, dar și talente neconvenționale, oameni cu pasiuni neobișnuite sau abilități surprinzătoare, gata să facă spectacol pe cea mai iubită scenă din România.

Românii au talent este show-ul de televiziune care își dorește să promoveze românii talentați de pretutindeni, indiferent de pregătirea pe care o au, locul din care provin, țara în care trăiesc în momentul de față sau vârsta.

Scena talentului își așteaptă eroii sezonului opt, iar în acest sens vă rugam să ne ajutați cu informații referitoare la românii frumoși și talentați din comunitatea dumneavoastră.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY