Olguta, Dragnea si Genoiu in inspectie pe santierul stadionului Oblemenco !

0
2777
@Mihail Genoiu/Facebook

Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, a vizitat stadionul în calitate de inițiatoare a proiectului sportiv de la Craiova alături de șeful PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a dat o declaratie despre modul in care a luat naștere ideea construirii stadionului. ”Când am mai venit (în luna aprilie n.r.) nu era aşa (stadionul n.r) și sunt foarte marcat și emoționat pentru că vă putem spune amândoi cum a apărut ideea. Eu o tot încurajam pe Olguța c-o s-o facem, dar nu eram foarte, foarte siguri că vom reuși. Am avut piedici după piedici până a se realiza acest obiectiv și de aici, din Dolj, de la Craiova, și de la București și din partea altor instituții. Până la urmă rămâne ceva, un stadion de referință, care va dăinui peste ani. Bravo!”, a ținut să spună Dragnea.

Întrebați despre calitatea lucrării, Olguța Vasilescu a fost cea care a luat cuvântul și a dat asigurări că nu sunt probleme. ”Nu, nu sunt probleme, niciun fel de probleme. Dar, mai bine, întrebați-l pe constructor”, a afirmat Olguța Vasilescu.

Toate problemele care au fost sunt remediate, rezolvate și așteptăm să se facă recepția fără niciun fel de probleme. Ca la orice construcție dificilă și mare au fost niște neconformități, dar care s-a rezolvat. Nu este nimic de care să ne temem sau să ne fie frică. Construcția este sigură și în regulă, nu are niciun fel de problemă, a declarat constructorul.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY