O vacanță în Zanzibar (Africa) cu plecare din Craiova 500 euro (zboruri+11 n. cazare)

0
20058
Plajele întinse și pusti cu nisip alb beautiful în Matemwe, Zanzibar
Plajele întinse și pusti cu nisip alb beautiful în Matemwe, Zanzibar

Zanzibar este o destinatie exotica ideală pentru cea mai mare parte a anului. Traviator ne-a găsit oferte bune pentru un sejur în una dintre cele mai exotice destinații de pe continentul african.


Oman Air are preturi foarte bune către Zanzibar din Milano, o destinație ideală pentru  o vacanta exotică la un preț WOW: 330 euro dus-întors pentru călătoriile călătoriile efectuate în lunile mai și iunie. Este o călătorie interesantă pentru cei din zona Milano dar si pentru cei din Romania.

 1. Craiova-Milano Bergamo 03 mai2017 cu Wizzair (cazare o noapte langa Malpensa Airport)
 2. Milano Malpensa- Zanzibar 04-13 mai 2017 (cazare 9 nopti in Zanzibar) –  se face transferul intre aeroporturi – Oman Air
 3. Milano Bergamo-Craiova 14 mai 2017

Pentru plecările din Craiova si zona Olteniei exista zborul direct din Craiova către Milano Bergamo 03-14 mai 2017 pretul este de 280 lei dus-intors.

Pentru cei din România exista zboruri de legatura catre Milano operate de Wizzair, Ryanair, Blueair din multe orase din Romania (Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta) Se poate găsi cazare la 20-25 euro/persoana pe langa Aeroportul Malpensa din Milano.

Pentru Zanzibar am gasit oferte de cazare in bungalouri cuprinse intre 1000-1500 lei pe 9 nopti cu mic dejun inclus/2 persoane, cam toate situate foarte aproape de plaja sau chiar pe plajă.

Traviator ne propune o căsuță situată direct pe una dintre plajele liniștite al Oceanului Indian: Sun House.

Informații utile despre Zanzibar din Tanzania

Zanzibar este o insula ce face parte din Republica Tanzania, situata in Oceanul Indian, aproximativ la 38 kilometri de coasta continentala si la 6 grade sud de ecuator. Zanzibar este formata din mai multe insule, principalele insule fiind Zanzibar ( cunoscuta si sub numele de Unguja de catre localnici) si Pemba. Cel mai inalt punct al insulei este la 120 de metri deasupra nivelului marii.

Zanzibar este o destinatie ideală pentru cea mai mare parte a anului, cu în lunile aprilie si mai, cantitățiile de precipitații sunt mai mari. Ploi mai pot aparea in noiembrie, dar au o durata foarte scurta.

 • Oamenii din Zanzibar sunt foarte primitori si prietenosi, dar cereti-le permisiunea inainte de a-i fotografia
 • Plajele din Zanzibar sunt marginite in abundenta de palmieri de nuci de cocos
 • Consumul de alcool in zonele publicite nu este permis, cu exceptia hotelurilor, barurilor sau a zonelor turistice.
 • Atunci cand oferiti sau primiti lucruri incercati sa o faceti cu mana dreapta.
 • Cardurile de credite sunt foarte putin folosite in Zanzibar, si chiar daca gasiti locuri unde sa fie acceptate, sa fiti atenti la faptul ca orice tranzactie cu un card de credit are o taxa suplimentara de 5%-10%
 • Preturile din piete sunt negociabile, dar cele din hoteluri si restaurante
 • Toti vizitatorii trebuie sa aibe un pasaport valid si viza pentru a intra in Tanzania
 • Regretatul Freddie Mercury, solistul trupei Queen, s-a nascut in Zanzibar la 5 septembrie 1946. Tatal lui a fost contabil si a lucrat pentru guvernul britanic in Casa Minunilor.

CĂLĂTOREȘTE ACOLO UNDE SIMȚI SĂ TE DUCI, DU-TE ! 🙂 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY