O nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Craiova către Spania ! Prețuri de la 149 lei/zbor

0
11401
curse aeriene Craiova
Craiova va fi legată direct de capitala Spaniei: Madrid

De la sfârșitul lunii martie o nouă cursă aeriană va fi lansată de pe Aeroportul Internațional Craiova spre Spania. Capitala Olteniei va fi conectată cu un zbor direct cu orașul situat în inima Spaniei: capitala MADRID.


Începând din 26 martie 2017 compania aeriană Wizzair lansează ruta directă Craiova – Madrid (Barajas).

Info Madrid  – Traviator

Madrid este capitala Spaniei si isi respecta acest statut, oferind turistilor o paleta larga de muzee si atractii arhitectonice de care acestia se pot bucura pe parcursul unui city-break sau chiar al unui sejur ceva mai lung.

Cu piete incantatoare, cladiri impozante si muzee care pot concura cu orice captiala a lumii, Madrid isi asteapta vizitatorii cu bratele deschise. Madrid este un punct de atractie si pentru cei care nu vaneaza neaparat obiective turistice.

In cadrul unei vizite aici puteti alege doar sa va destindeti si sa va bucurati de spectacole de flamenco la un restaurant bun, puteti alege sa urmariti o lupta de tauri sau un meci al echipei Real Madrid, al carui stadion, Santiago Bernabeu este deja parte integranta din cultura locala.

Este a treia rută directă din Craiova către Spania, după Barcelona operată de Wizzair și Valencia operată de Ryanair. Prețurile încep de la 149 lei/segment din 26 martie 2017 !

Românii reprezintă cea mai extinsă comunitate de rezidenţi străini de pe teritoriul Spaniei, iar cifrele oficiale indică 840.682 de români în  2011.

Călătorește acolo unde simți să te duci, DU-TE ! 🙂

Traviator

Facebook Comments

LEAVE A REPLY