„Nu vrem să plecăm din țară!” – un altfel de protest împotriva corupției

0
1750

Peste 700 de oameni au venit cu bagaje și inima strânsă, cu un mesaj simplu: Nu vrem să plecăm din țară! 


Mai mulţi protestatari s-au adunat duminică dimineaţa în faţa sediului PSD din Sibiu şi au amplasat zeci de trolere. Evenimentul a fost transmis în direct de pagina de Facebook „Vă vedem din Sibiu”
Zeci de sibieni au participat, azi, 17 decembrie, la un nou flashmob în faţa sediului PSD din Sibiu. Evenimentul a fost organizat de de grupul „Vă vedem din Sibiu“.

https://www.facebook.com/vavedemdinsibiu/?fref=ts

Pe fondul corupției, al incompetenței, al lipsei interesului față de cetățean, modificările legilor justiției determină mulți tineri să își pună problema de a pleca din țară.
Nu renunțăm! Înainte de a fi a politicienilor, România este mai ales a noastră și o vrem frumoasă și onestă, demnă între națiuni!

Protestul a fost unul inedit, organizatorii postând mai multe trolere în faţa sediului principalului partid aflat la guvernare. Reprezentanţii grupului susţin că protestul este îndreptat împotriva modificărilor legilor justiţiei şi spun că vor continua să organize în fiecare zi câte un flashmob.

Foto: Rares Helici

***
{Over 700 people were present, with their luggage and a tight heart, transmitting a simple message: We do NOT want to leave the country!
Against the backdrop of corruption, incompetence, lack of care for the citizen, changes in the laws of justice cause many young people to consider leaving the country.
We do NOT give up! Before belonging to the politicians, Romania is especially ours and we want it beautiful and honest, respected among other nations!}  #vavedemdinsibiu #vavedemdepestetot

Facebook Comments

LEAVE A REPLY