Noi destinații de pe Aeroportul Internațional Craiova

18
45952
Aeroportul Internațional Craiova
foto: Adrian Virgil
 Veste bună pentru olteni !
Conform unui anunț făcut astăzi de reprezentanții companiei Wizzair, craiovenii vor putea zbura, începând cu luna martie a anului viitor, către două noi destinații: Paris și Veneția.
Cu această ocazie, numărul destinațiilor din Craiova către Europa ajunge la șapte: Barcelona, Bologna, Londra (Luton), Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Roma şi Veneţia (Treviso).
 Compania a anunțat că prețul unui bilet va porni de la 69 de lei, iar zborurile vor deveni operaționale din primăvara anului următor. O altă măsură anunțată de cei de la Wizzair este suplimentarea zborurilor spre Londra şi Roma.
Deschisă pe 23 iulie 2014, baza de la Craiova este a cincea bază de operare Wizzair din România.

 

Facebook Comments

18 COMMENTS

      • Referitor la cursa Craiova -Dortmund , au fost 2 zboruri pe saptamana se putea renunta la unul dintre ele si sunt convinsa ca ar fi fost profitabila această cursa dar s-a ales varianta cea mai avantajoasa pt operator, clientii wizz care calatorim spre Dortmund suntem obligati sa mergem la București iar zborul este la 6 dimineața , ultimul tren spre București este la 19. 45 intepenim efectiv 6 ore in aeroport dacă avem ghinionul sa mai aibă zborul intarziere este vai de noi, in fine, mai degrabă nu se doresc zboruri catre Germania din Craiova, nu este numai vina operatorului Wizz, este si vina administratorilor aeroportului din Craiova, este inadmisibil sa ai 3 zboruri in Italia si nici unul pe luna macar in Germania. Este frustrant sa fi craiovean si sa te duci in alte orase ca sa poti ajunge in Germania

  1. Incercati o cursa Craiova – Nürnberg!!!! Majoritatea românilor sunt in zona centrală si de sud a Germaniei. Normal ca din München nu merge nimeni in Dortmund pt o cursă cu avionul. Cu siguranță va fi rentabilă!!!!!!

LEAVE A REPLY