Mircea Badea: “Ți-ai dus copilul la protest, încălcând legea, du-te la pușcărie!” Replică la protestele anti-guvern

0
3991
sursa: reactii.ro

Realizatorul TV Mircea Badea a anunțat că va sesiza Protecția Copilului dacă la protestul anunțat pentru duminică din Piața Victoriei vor veni și minori deoarece, în opinia lui, este încălcat articolul 27, alineatul 4, din legea 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor.

De asemenea, Mircea Badea și-a exprimat regretul că încălcarea acestui articol nu se pedepsește cu închisoarea.

„Dacă sâmbătă se întâmplă un protest frumos, colorat și pașnic, eu o să fac multe sesizări și aș vrea să sesizez și pe această cale, în direct, la televizor, Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului care este o instituție a statului de drept aici, în România, să sesizez că urmează iată, anunțată, o nouă încălcare a legii 272/2004, art 27, al. 4. Cu ce se pedepsește? Nu se pedepsește, din păcate cu pușcăria, așa cum cred că ar fi fost normal pentru că noi, în România, vrem pușcărie pentru orice. Din nefericire, nu se sancționează cu pușcăria, așa cum eu mi-aș fi dorit. Adică ți-ai dus copilul la protest, încălcând legea, du-te la pușcărie! Legea zice amendă între 5.000 – 10.000 lei. Sigur, cei care au senzația că au fost nedreptățiți, se pot adresa justiției.

A ieșit atâta scandal când s-a sesizat Curtea Constituțională să verifice legea aia a lui Năstase care îi interzicea lui Dragnea să fie prim-ministru. S-a inflamat suflarea faceboocilistică și rezistenții ăștia s-au inflamat toți” a scris pe pagina lui facebook Mircea Badea chiar el

Sursa:  facebook,  digi24

Facebook Comments

LEAVE A REPLY