Marketing Ryanair: “Care companie oferă tarife de la 5 euro? Altă întrebare” ?

0
2966
Marketing upgrade: Ryanair

Transportatorul low-cost Ryanair, cea mai mare companie de profil din Europa și al patrulea jucător de pe piața românească din punctul de vedere al cotei de piață, îl ironizează pe ministrul Justiției, Florin Iordache, într-o imagine publicitară postată pe pagina sa de Facebook. 


Compania a anunțat, vineri, că scoate la vânzare 20.000 de bilete de avion la un preț de 5 euro, pentru călătorii efectuate în perioada 6 februarie și 31 martie.

“Care companie oferă tarife de la 5 euro? Altă întrebare”, este mesajul de pe fotografie, care îl înfățișează pe ministrul Justiției la Guvern, în conferința de presă de după ședința Executivului de marți seară, când a fost aprobată celebra Ordonanță de Urgență de modificare a codurilor penale, care a generat proteste masive de stradă în orașele din România.

Operatorul aerian parafrazează astfel răspunsul ministrului atunci când era întrebat, în dezbaterea publică organizată de minister, despre detalii ale ordonanței care schimbă Codul Penal și reglementează grațierea.

Ryanair are sediul în Irlanda, nefiind înregistrată în România, dar a anunțat o extindere masivă pe piața românească începând de anul trecut, inclusiv pe cursele interne.

sursa: profit.ro

Facebook Comments

LEAVE A REPLY