Mall-ul Electroputere Parc din Craiova a fost vândut francezilor. Vezi pentru ce sumă

1
9292
Electroputere Parc
sursă foto: dailybusiness.ro
Un antreprenor francez a preluat galeria comercială a centrului Electroputere din Craiova, printr-o tranzacție estimată de zf.ro la 50 mil. de euro.

_____________________________________________________________________

Mall-ul din Craiova a fost vândut de belgienii de la BelRom grupului francez Catinvest. Tranzacţia, estimată de ZF la 50 mil. euro, a fost supusă Consiliului Concurenţei care și-a dat acordul.
În urma acestei investiții, Catinvest a preluat galeria comerciala a Centrului Electroputere, ce are o suprafață de aproape 28 000 mp. Hipermarketul Auchan și magazinul de bricolaj Leroy Merlin nu au făcut obiectul tranzacției, acestea fiind administrate în continuare de grupurile ce le dețin, informează zf.ro.
Centrul comercial Electroputere din Craiova, aflat în insolvenţă încă din 2013, după doar doi ani de la inaugurare, fusese scos la vânzare anul trecut de către belgienii de la BelRom.
Cumpărătorul galeriei comerciale a Electroputere Parc, grupul francez Catinvest, mai deține pe piața din România galerii în trei centre comerciale, respectiv Cora Pantelimon, Carrefour Orhideea și Tom Constanța, fiind controlat de antreprenorul francez Bernard Catteau.
Electroputere Parc s-a deschis pe 19 noiembrie 2011, în plină recesiune economică, pe locul unei foste hale industriale a uzinei Electroputere Craiova, ce a fost reamenajată. În anul 2013, mall-ul a intrat în insolvență.

sursă: www.zf.ro

 

Facebook Comments