Mai multe zboruri către Spania ar putea fi anulate temporar. Vezi de ce !

0
4244
sursa foto: Adrian Virgil
Ministerul Afacerilor Externe a emis în cursul acestei dimineți o alertă de călătorie prin care avertizează că mai multe zboruri către Spania, programate în perioada 16-19 decembrie 2016, ar putea fi anulate.

_____________________________________________________________________

“Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe teritoriul Regatului Spaniei că Centrul de Coordonare a Situațiilor de Urgență din subordinea Generalitat Valenciana (executivul autonom local) a emis o avertizare de fenomene meteorologice severe, cu furtuni puternice, ploi torenţiale şi ninsori în zonele muntoase, în perioada 16 -19 decembrie 2016″ , se arată în comunicatul oficial.
Zonele vizate de avertizare sunt provinciile Valencia, Castellon şi Alicante. În zona de coastă, intensificările de vânt vor putea avea local şi temporar caracter de vijelie.
Este posibil ca zborurile operate pe cele trei aeroporturi internaționale, de la Valencia, Alicante şi Castellon, să sufere întârzieri la sosire sau plecare sau chiar să fie anulate.

 

comunicat-mae
sursa: www,mae.ro
Facebook Comments

LEAVE A REPLY