Licitația pentru autostrada Pitești – Craiova va fi lansată în luna noiembrie

0
2287
Autostrada Pitești-craiova
suresa foto: Ministerul Transporturilor

Aflat într-o vizită la Craiova, Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, a anunțat astăzi, că ministerul pe care îl conduce va debloca proiectul autostrăzii Pitești – Craiova, prin scoaterea la licitație în luna noiembrie a Studiului de Fezabilitate și că se vor incepe lucrarile la variantele Slatina și Balș, ultima urmând a fi realizată chiar de către Compania de Drumuri (CNADNR), în regie proprie.

“Ministerul Transporturilor grăbește proiectele de infrastructură în zona de sud-vest a României pentru asigurarea suportului necesar dezvoltării economice a României”, a declarat Ministrul Transporturilor, la evenimentul organizat de Ford la Craiova, astăzi, 15 septembrie 2016. Sursa: pagina oficială de facebook a Ministerului Transporturilor

Pentru autostrada Craiova – Pitești, în luna noiembrie va fi lansată o procedură privind revizuirea studiului de fezabilitate.

În ceea ce privește Balșul și Slatina, importante noduri de circulație, Ministerul Transporturilor are in vedere realizarea de variante ocolitoare. Conform notei postate pe pagina de facebook a Ministerului Transportului, Varianta de Ocolire Slatina va avea licitația pentru lucrări lansată in maxim doua luni.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY