“Let’s Do It, Romania!”, “Let’s Do It, Craiova!”

0
1225

Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare,iată ce ai de făcut:

  1. Înscrie-te online,în 3 pasi simpli:
  2. Intră pe site-ul Let`s Do It, Romania!, daca esti pe desktop sau descarcă aplicația “Let’s Do It, Romania!”, disponibilă gratuit pentru iPhonesi Android
  3. Fă-ți o echipăalături de care să cureți mormanele din Harta Națională a Deșeurilor în Ziua de Curatenie
  4. Alege-ți mormanelepe care vrei să le cureți, în funcție de marimea lor și de câți membri are echipa ta
  5. Vino direct pe 24 septembrie la unul dintre punctele de inregistrare din orașul tău. Toate punctele de înregistrare pentru Ziua de Curățenie Națională vor fi afișate în curând pe site-ul “Let`s Do It, Romania!” și pe pagina de Facebook.

Pe site-ul proiectului a fost creată și o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale voluntarilor, care poate fi accesată aici, iar în săptămâna 19-24 septembrie va exista și un call-center dedicat.

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României,Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

Asociația  GLOBAL CITY 2020 din Craiova susține campania națională de curătenie și îndeamnă craiovenii să participe mâine la campaniile de curătenie din Craiova și împrejurimi: “Let’s Do It, Craiova!”

Facebook Comments

LEAVE A REPLY