Lansarea volumului de versuri “OGLINZI 2” Camelia Radulian

0
2108
Astăzi la ora 18:30 va avea loc eveniment deosebit în Craiova. Poeta Camelia Radulian, craioveancă de-a noastră,  se numără printre cei mai cântaţi şi în vogă poeţi ai României contemporane, dacă nu cea mai cântată, după Adrian Păunescu.

Cartea  ei, OGLINZI,  s-a clasat anul trecut pe locul al treilea în topul celor mai bune cărţi de poezie din România, într-un clasament făcut de Cărtureşti, cea  mai prestigioasă organizaţie culturală profilată pe studiul, vânzarea şi promovarea cărţilor.
După un succes răsunător obţinut  la Bucureşti cu un spectacol  încărcat de emotie pură și rafinament, Camelia Radulian vine să lanseze volumul al doilea al OGLINZILOR   şi în Craiova, aducând cu sine un concept  original grandios, cum rar se întâmplă să vedem la  lansările de carte.  Partener de proiect îi este cantautorul Dan Pantiş, care a compus  deja două albume muzicale pe versurile poetei Cameliei Radulian, respectiv 26 de cântece.
Vor vorbi: Daniel Cristea Enache şi Odilia Roşianu
Vor urca pe scenă: Nicu Nicuşor, Florin Camen, Cătălin Stepa, Felicia Pop, Ionel Predoi, balerini ai Operei Române din Craiova. Muzica va întâlni poezia și dansul.
Lansarea va avea loc astăzi, 18 martie,  ora 18:30, Casa Armatei – Craiova.
Intrarea liberă! Sunteți aşteptaţi cu drag!
Ne vedem acolo. 😉
Facebook Comments

LEAVE A REPLY