Promoție inedită: Insulele Virgine americane te plătesc să le vizitezi în 2017 !

0
2807
sursa; yahoo.com
Insule Virgine Americane
Insulele Virgine americane oferă turiștilor care petrec cel puțin 3 nopți pe insulele St. Tomas, St. John și St. Croix un credit de 300 de dolari. Acesta poate fi folosit pentru tururi sau alte activități de care se pot bucura turiștii de pe cele 3 insule, precum vizite la muzee sau plimbări cu caiacul, informează www.yahoo.com.

_____________________________________________________________________

Această inedită promoție vine ca urmare a aniversării a o sută de ani din momentul în care Statele Unite ale Americii a cumpărat de la Danemarca micuța insulă din Caraibe. În plus, dacă vizitezi insula în luna martie a acestui an, vei primi un suvenir aniversar creat în onoarea zilei de 31 martie, când localnicii sărbătoresc ” Transfer Day”.
Istoria acestui mic colț de rai din Caraibe începe în 1493, o dată cu sosirea lui Cristofor Columb. Columb este primul navigator care a pus piciorul pe acest pământ fiind, tototdată, cel care le-a și dat numele după Sfânta Ursula, patroana Ordinului Ursulinelor și a celor 11 000 de slujitoare virgine, călugărițe care, din scrierile vremii, ar fi activat o bună perioadă și în Transilvania. 
Insulele Virgine reprezintă un arhipelag la Marea Caraibelor și sunt împărțite în trei state: Insulele Virgine americane, Insulele Virgine Britanice și, din 1990, Insulele Virgine portoricane.
Insulele Virgine americane, cele care fac obiectul articolului, au devenit colonie daneză în 1754. În 1916 și 1917 Danemarca și Statele Unite ale Americii au ratificat un tratat prin care Danemarca a cedat posesiunea către SUA pentru 25 de milioane de dolari.

Sursa documentare articol :

http://finance.yahoo.com/news/virgin-islands-pay-visit-them-125114179.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Virgin_Islands

https://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2nta_Ursula

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY