InReferendumul din 2018!

0
1550
InReferendumul
InReferendumul

Referendumul nu este valid!
Denumit generic, InReferendumul a dovedit încă o dată voința poporului, aceea de a nu cădea într-o capcană și o manipulare cinică cu iz politic.

Cine a câștigat? A câștigat poporul român, el este cel care și-a asumat drumul european și valorile acestuia, El, poporul român a dinamitat sforțarea unei clase politice analfabete și iresponsabile de a pune talpa pe națiune și de a o îndeparta de la valorile și drumul european.

Din punct de vedere politic, este un răsunator eșec al principalului partid de la guvernare, PSD,  Alde și chiar de PNL, singurul partid care și-a asumat literalmente un boicot al acestui referendum este USR.
Un referendum dedicat unei persoane fizice, în speță, Liviu Dragnea, nu funcționeză la poporul român, rațiunea a fost cea care a funcționat, rațiunea poporului. Să ne aducem aminte de Referendumul cu 300 de parlamentari, un referendum validat, și neaplicat. Ce s-a întâmplat cu votul și voința românilor vis a vis de un parlament micsorat la 300?, nimic.

După rezultate, nu am mai văzut un Liviu Dragnea, înconjurat de ”elita” PSD în fața camerelor de luat vederi, ci a fost trimis din străfundurile mocirlei politice, un Codrin Stefănescu, un personaj fad, și care nu spune nimic.

Coaliția pentru familie, cea care a inițiat acest demers, a fost probabil cea mai mare perdantă, dintr-un motiv foarte simplu, s-au lasat manipulați de sfera politică.

Cândva o instuție în care români aveau încredere, Biserica se numără pe lista eșuaților, pentru că nu poți forța românii cum vrei tu și când vrei tu.

Peste 40 de milioane de euro pierdute, pentru ce, pentru nimic, cu acești bani se puteau construi lejer peste 100 de școli, grădinițe cu tot cu dotări de top.

Referendumul a fost despre nimic, și rezultatul a fost pe măsură, s-au ales cu nimic.

 

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY